Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Κεραμικός ευθυγραμμισμένος σωλήνας μανικιών > Αλουμινένιο κεραμικό επενδυμένο σωλήνα κάμψη ελαφρύ βάρος

Αλουμινένιο κεραμικό επενδυμένο σωλήνα κάμψη ελαφρύ βάρος

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα, Hunan, Κίνα

Μάρκα: Ibeno

Πιστοποίηση: ISO9001-2015

Αριθμό μοντέλου: Κεραμικός ευθυγραμμισμένος σωλήνας μανικιών

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμα

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στις ξύλινες περιπτώσεις ή τα ράφια σιδήρου

Χρόνος παράδοσης: 25-45 workdas

Όροι πληρωμής: Τ/Τ

Δυνατότητα προσφοράς: έτος 100.000 ㎡/

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

Χωρίς συγκόλληση κεραμικό επενδυμένο σωλήνα

,

Χωρίς συγκόλληση κεραμική κάμψη

,

Ελαφρύ βάρος κεραμική κάμψη

Αντίσταση στην τριβή:
Εξαιρετικό.
χρώμα:
Λευκό
Δυνατότητα:
Υψηλή
Εσωτερικό υλικό επένδυσης:
Αλουμίνα κεραμική
Εξωτερική διάμετρος:
20 mm-1200 mm
Εξωτερικό υλικό:
Χάλυβας
υλικό σωλήνων:
Χάλυβα άνθρακα
Κεραυνός:
Ευθυγραμμισμένος
Τύπος:
GB, ASTM, DIN, JIS
Δάχος τοίχου:
5 mm - 20 mm
Αντίσταση στην τριβή:
Εξαιρετικό.
χρώμα:
Λευκό
Δυνατότητα:
Υψηλή
Εσωτερικό υλικό επένδυσης:
Αλουμίνα κεραμική
Εξωτερική διάμετρος:
20 mm-1200 mm
Εξωτερικό υλικό:
Χάλυβας
υλικό σωλήνων:
Χάλυβα άνθρακα
Κεραυνός:
Ευθυγραμμισμένος
Τύπος:
GB, ASTM, DIN, JIS
Δάχος τοίχου:
5 mm - 20 mm
Αλουμινένιο κεραμικό επενδυμένο σωλήνα κάμψη ελαφρύ βάρος

- Δεν ξέρω.Περιγραφή του προϊόντος

The anti-wear treatment of pipes transporting highly corrosive materials such as gypsum conveying pipelines cannot be treated by ordinary wear-resistant ceramic patches and welding wear-resistant ceramics, διότι θα υπάρχουν κενά μεταξύ των κεραμικών φύλλων, τα οποία μπορούν εύκολα να προκαλέσουν διαρροή υλικού και διάβρωση.

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναΠυροσυσκευασμένα με μανίκι από αλουμίνιο κεραμικόΟ κεραμικός σωλήνας αλουμινίου κατασκευάζεται με τεχνολογία ισοστατικού πιεσμού και καίγεται ολοκληρωτικά σε υψηλή θερμοκρασία 1700 βαθμών Κελσίου.Η πυκνότητα και η σκληρότητά του είναι καλύτερες από τα συνηθισμένα υλικά.Οι κεραμικοί σωλήνες έχουν βελτιωθεί σημαντικά και η διάρκεια ζωής τους είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από αυτή των συνηθισμένων ανθεκτικών στην φθορά σωλήνων.

 

- Δεν ξέρω.Επειδή ηαλουμινένιο κεραμικό σκελετό με επένδυση σωλήναείναι ολοκληρωτικά σχηματισμένο χωρίς κενά, η επιφάνεια της φλάντζης και η κεραμική επένδυση είναι ισορροπημένες χωρίς κρούσματα, έτσι ώστε το υλικό να διαρρέει λιγότερο και να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση υλικών όπως οξύ,αλκαλικόΤο εσωτερικό τοίχωμα είναι ομαλό. Έχει επίσης ιδιότητες κατά της απολέπισης και είναι κατάλληλο για αντιφθοριστικούς σωλήνες κατά της φθοράς.

Ceramic lined pipe PropertiesCeramic Lined Steel Pipe And Elbow

Παράμετροι προϊόντος

Άρθρα Προδιαγραφές
Περιεκτικότητα σε αλουμίνη ≥ 95%
Σφιχτότητα ≥ 3,8 g/cm3
Ροκγουελ Σκληρότητα ≥ 85HRA
Δυνατότητα πρόσκρουσης ≥1500 MPA
Δυνατότητα κατά το κάταγμα ≥ 4,0 MPa·m1/2
Δυνατότητα κάμψης ≥330MPa
Θερμική αγωγιμότητα 20W/m.K.
Συντελεστής θερμικής διαστολής 7.2×10 6m/m.K.
Φθορά όγκου ≤ 0,02 cm3

1656493017605

Πεδίο εφαρμογής

1.Πυροσυσκευασμένα σωλήνες από κεραμική αλουμίνιαμπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προτιμώμενοι αγωγοί για την παραγωγή σιδήρου και την έγχυση άνθρακα από ψηλοτριβείο, τη μεταφορά σκουπιδιών και άλλους αγωγούς σε εργοστάσια σιδήρου και χάλυβα.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην χαλυβουργία και στον διύλιση εκτός του κλιβάνου;

 

2Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες από χάλυβα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σωλήνες στάθμισης άνθρακα σε θερμικά εργοστάσια, κατακόρυφοι σωλήνες αέρα εξόδου εργοστασίου, σωλήνες εξόδου εργοστασίου άνθρακα, αέρας αγωγών αγκώνες, σωλήνες αέρα υψηλής θερμοκρασίας,σωλήνες συλλογής σκόνης, κλπ.

 

3Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σωλήνες κυκλοφορίας αέρα, αγκώνες σκόνης άνθρακα, σωλήνες αέρα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θερμότητας, σωλήνες συλλογής σκόνης, σωλήνες μεταφοράς υλικών κλπ.σε εργοστάσια τσιμέντου;

 

4Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σύνθετοι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία των ανθρακωρυχείων για τη μεταφορά λιπασμάτων άνθρακα, λάσπης απορρυπαντικού άνθρακα, γεμιστήρα ανθρακωρυχείου, σωλήνα σκόνης άνθρακα, κλπ.

 

5Ο ανθεκτικός στην φθορά κεραμικός σωλήνας από χάλυβα είναι ελαφρύς και εύκολος στην εγκατάσταση.είναι ένα οικονομικά αποδοτικό ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό σωλήνα.

 

- Δεν ξέρω.Χαρακτηριστικά απόδοσης

1. Μακρά διάρκεια ζωής·

2Ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες, αντιγήρανση.

3. ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση και τη μεταφορά·

4Ο εσωτερικός τοίχος είναι σχετικά ομαλός και δεν συσσωρεύει υλικό.

5Μπορεί να συνδεθεί με συγκόλληση, φλάντζη, ευέλικτη γρήγορη σύνδεση κλπ.

 

- Δεν ξέρω.Εισαγωγή στο εργαστήριο παραγωγής

 

Η εταιρεία διαθέτει ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων και παραγωγής.Έχουμε επίσης γραμμές παραγωγής χάλυβα δομήΗ Ελλάδα διαθέτει επίσης εξοπλισμό επαγγελματικού χαρακτήρα και τεχνικό προσωπικό.

 

- Δεν ξέρω.Πιστοποίηση προϊόντος

 

Τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας ISO90001 και την πιστοποίηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14000.και εγκατάσταση ενσωματώνονται στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISOΟ αυστηρός έλεγχος ποιότητας πραγματοποιείται πριν τα προϊόντα εγκαταλείψουν το εργοστάσιο για να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι 100%.

 

- Δεν ξέρω.Γενικές ερωτήσεις

Ε: Είστε εμπορική εταιρεία ή κατασκευαστής;

Α: Είμαστε μια κατασκευαστική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών σωλήνων, ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών επενδύσεων και κεραμικών επενδύσεων για διάφορους εξοπλισμούς.

 

- Δεν ξέρω.Ε: Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Α: 1. Επαγγελματική εμπειρία: Με 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και πλούσια πρακτική εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη και καλύτερη λύση κατά της φθοράς σύμφωνα με την τοποθεσία του πελάτη.

2Ομάδα εγκατάστασης και κατασκευής: Έχουμε μια ομάδα κατασκευής 10-15 ατόμων, όλοι με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή

3Εξασφάλιση ποιότητας: Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρή επιθεώρηση ποιότητας πριν από την αποστολή.

4Πλεονέκτημα τιμής: απευθείας πώληση από εργοστάσιο, ανταγωνιστική τιμή.

5- Ανταγωνιστική παραγωγική ικανότητα και ταχεία μεταφορά.

6Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες OEM.

 

- Δεν ξέρω.Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

Α: T/T 30% ως προκαταβολή, η πληρωμή του υπολοίπου καταβάλλεται πλήρως πριν από την αποστολή.

 

- Δεν ξέρω.Ε: Σε ποιους κλάδους χρησιμοποιούνται τα προϊόντα σας;

Α: Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στον χάλυβα, τη θερμική ενέργεια, το τσιμέντο, τα λιμάνια, τον άνθρακα, την εξόρυξη, τα χημικά, τα μηχανήματα, τα μηχανήματα μηχανικής σκυροδέματος, τις μπαταρίες λιθίου και άλλες βιομηχανίες.

 

- Δεν ξέρω.Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας σας;

Α: Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση ποσότητας παραγγελίας. Τα εξατομικευμένα προϊόντα κατασκευάζονται ανάλογα με τα σχέδια που παρέχονται από τον πελάτη.

 

- Δεν ξέρω.Ε: Ποια είναι η υπηρεσία μεταφοράς σας;

Α: Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες κράτησης πλοίων, τελωνειακής διασάφησης, προετοιμασίας εγγράφων μεταφοράς και χονδρικής αποστολής στο λιμάνι.

 

- Δεν ξέρω.Ε: Πώς μπορώ να πάρω προσφορά;

Α: Παρακαλείστε να αναφέρετε το μέγεθος του προϊόντος (κατά προτίμηση σχέδια), τα εξαρτήματα από χάλυβα και τις απαιτήσεις υλικού ανθεκτικού στην φθορά, τις συνθήκες λειτουργίας (θερμοκρασία), τη μεταφορά υλικού και το μέγεθος σωματιδίων του υλικού,απαιτήσεις πίεσης, επεξεργασία της επιφάνειας, χρώμα εμφάνισης της μπογιάς και απαιτήσεις κλπ.

 

- Δεν ξέρω.Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής του αλουμινίου κεραμικού μανίκι στρωμένο σωλήνα κάμψη, αφιερωμένη στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή,και εφαρμογή νέων κεραμικών υλικών και τεχνολογιών κατά της φθοράςΗ εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά από ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά προϊόντα για τη βιομηχανία μπαταριών λιθίου, τα οποία εξάγονται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

- Δεν ξέρω.

 

Παρόμοια προϊόντα