Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι >

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. περιπτώσεις επιχείρησης

Τι είναι ένα κεραμικό σωλήνα;

Το κεραμικό σωλήνα είναι ένα είδος σύνθετου σωλήνα που συνδυάζει το κεραμικό και το μέταλλο οργανικά.και έχει εξαιρετική αντοχή στην φθορά, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στη θερμότητα και αντοχή στη θερμότητα.ΣυγκεντρωτέςΗ διάρκεια ζωής είναι 15% μεγαλύτερη από εκείνη των συνηθισμένων σωλήνων χάλυβα.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά υγρού αλουμινίου και διαβρωτικού μέσου.    Αντίσταση φθοράς:Η περιεκτικότητα σε Al2O3 στο κεραμικό στρώμα επένδυσης του κεραμικού σύνθετου ατσάλινου σωλήνα είναι άνω του 90%, και η μικροσκληρότητα είναι HV1000-1800, επομένως έχει εξαιρετικά υψηλή αντοχή στην φθορά,και η αντοχή της στην φθορά είναι δέκα φορές υψηλότερη από εκείνη του σβησμένου μέσου χάλυβα άνθρακα. φορές, καλύτερα από το βαλβίδιο τρυπάνι του βολφραμίνου. Αντίσταση στη διάβρωση:Η κεραμική είναι ένα ουδέτερο υλικό με σταθερές χημικές ιδιότητες, εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και την αντοχή στα οξέα και μπορεί να αντέξει διάφορα ανόργανα οξέα, οργανικά οξέα, οργανικούς διαλύτες κλπ.και η αντοχή της στη διάβρωση είναι πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή του ανοξείδωτου χάλυβα.. Αντίσταση στη θερμότητα:Μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εύρος των -50 °CΕπικεφαλής900 °C. Εύκολη συγκόλληση:Ο κεραμικός συνθετικός σωλήνας χάλυβα μπορεί να συνδεθεί συγκόλλησης του εξωτερικού σωλήνα χάλυβα. Εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση:Σε σύγκριση με τους σωλήνες χάλυβα, τους ανθεκτικούς στην φθορά χυτούς σωλήνες από κράμα, τους σωλήνες χυτού σιδήρου και τους σωλήνες χυτού λίθου,οι κεραμικά επιχρισμένοι σύνθετοι σωλήνες χάλυβα είναι σχετικά ελαφρύς βάρος και είναι εύκολοι στη μεταφορά και εγκατάστασηΟι κεραμικοί συνθετικοί σωλήνες χάλυβα μπορούν να συγκολληθούν, να σχηματιστούν με φλάντζες, να είναι ευέλικτοι και γρήγοροι.  

Ξέρετε τη διαφορά μεταξύ κεραμικών σωλήνων αντλίας και σωλήνων αντλίας από κράμα;

Ο ανθεκτικός στην φθορά σωλήνας αντλίας είναι η συντομογραφία του σωλήνα αντλίας σκυροδέματος.σωλήνες αντλίας φορτηγών και σωλήνες αντλίας εδάφους σύμφωνα με το πεδίο χρήσηςΟ σωλήνας αντλίας φορτηγού περιλαμβάνει ένα σωλήνα άνθησης, αγκώνα μαντήλας και μειωτή για σωλήνες και αγκώνες, τα κύρια υλικά στην αγορά είναι ανθεκτικά στην φθορά σωλήνες κράματος και κεραμικά σωλήνες αντλίας.Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο υλικών.   Σωλήνες ανθεκτικές στην φθορά από κράμα Οι ανθεκτικοί σε φθορά σωλήνες αντλίας χρησιμοποιούνται ευρέως.0mm σχηματίζεται στο εσωτερικό τοίχωμα του ανθεκτικού στην φθορά σωλήνα αντλίαςΗ σκληρότητα του ανθεκτικού στρώματος φτάνει το HRC60 ή περισσότερο.που εξασφαλίζει τον όγκο μεταφοράς του σκυροδέματοςΑποτελείται κυρίως από σωλήνες και φλάντζες από χάλυβα. Πλεονέκτημα: Η διαδικασία παραγωγής είναι σχετικά απλή και η τιμή είναι σχετικά χαμηλή. Ελλείψεις: 1Η σκληρότητα είναι (HRA77-HRA80), η αντοχή στην φθορά είναι κακή και η αύξηση της σκληρότητας θα οδηγήσει σε αύξηση του κόστους. 2. Είναι εύκολο να φθείρει και να σκίσει, και το εσωτερικό τοίχωμα του αγωγού θα γίνει τραχύ μετά την φθορά, και το κενό σύνδεσης είναι μεγάλο, το οποίο είναι επιρρεπές στο υλικό μπλοκάρισμα. 3Η πυκνότητα είναι υψηλή, το βάρος είναι βαρύ, το φορτίο στον βραχίονα της αντλίας είναι μεγάλο και η εγκατάσταση και συντήρηση είναι άβολες.   Τύπος ανθεκτικός στην φθορά κεραμικής αντλίας Ο ανθεκτικός στην φθορά κεραμικός σωλήνας αντλίας είναι κολλημένος με κεραμική αλουμινίου στο εσωτερικό του χάλυβα σωλήνα για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του σωλήνα αντλίας. Πλεονέκτημα: 1Η σκληρότητα μπορεί να φθάσει το HRA90, δεύτερη μόνο στο διαμάντι, και η διάρκεια ζωής του σωλήνα αντλίας από κεραμικό υλικό είναι περισσότερο από 5 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του σωλήνα αντλίας από κράμα. 2Η κεραμική εγκατάσταση είναι ομαλή και το κενό είναι μικρό, εξασφαλίζοντας ότι το υλικό δεν εμποδίζει το υλικό κατά τη διέλευση,Βασικά λύνοντας το πρόβλημα του κρεμασμένου υλικού και μπλοκάροντας το υλικό, και ο αγωγός είναι εύκολο να καθαριστεί. 3Η πυκνότητα της ανθεκτικής στην φθορά κεραμικής είναι γενικά 3,9g/cm3, η οποία είναι μόνο το ήμισυ του υλικού του κράματος.η ποιότητα ενός ανθεκτικού στην φθορά κεραμικού σωλήνα αντλίας είναι 40% ελαφρύτερη από εκείνη ενός σωλήνα αντλίας από κράμαΑυτό όχι μόνο μειώνει σημαντικά τη δυσκολία και το κόστος συντήρησης και αντικατάστασης, αλλά μειώνει επίσης το φορτίο στο χέρι της αντλίας. 4Οι φλάντζες και στα δύο άκρα είναι κατασκευασμένες από υπερανθεκτική στην φθορά κεραμική, η οποία μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την αντοχή στην φθορά των αδύναμων τμημάτων.   Ελλείψεις: Η τιμή είναι ελαφρώς ακριβότερη από το συνηθισμένο σωλήνα αντλίας από κράμα και η αντοχή στην πρόσκρουση του κεραμικού σωλήνα αντλίας είναι σχετικά αδύναμη, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε την πρόσκρουση σκληρών αντικειμένων κατά τη χρήση.

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την φθορά των ανθεκτικών στη φθορά σωλήνων μεταφοράς υλικού;

Οι ανθεκτικοί στην φθορά σωλήνες μεταφοράς υλικών αποτελούν τη γενεαλογία της βιομηχανικής παραγωγής και η διασφάλιση της διάρκειας ζωής των σωλήνων είναι προϋπόθεση για ασφαλή και αποτελεσματική παραγωγή.Η φθορά των ίσων σωλήνων είναι γενικά πολύ μικρότερη από αυτή των λυγισμένων σωλήνωνΓια το λόγο αυτό, η φθορά του αγκώνα θεωρείται κυρίως στην πνευματική μεταφορά.συνεχής μεταφορά για 2 ώρες, ο αγκώνα θα είναι φθαρμένος.   Οι κύριοι παράγοντες φθοράς που προκαλούνται από την πρόσκρουση υλικού ή τη τριβή στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα είναι οι ακόλουθοι: (1) Μέσο μεταφοράς:συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και του σχήματος των σωματιδίων, της συγκέντρωσης, της σκληρότητας, της υγρασίας, του ρυθμού θρυμματισμού και της προσκόλλησης κλπ. (2) Υλικό σωλήνα:Συμπεριλαμβανομένων του υλικού και της μεταλλικής δομής του σωλήνα διανομής, της σκληρότητας, της εσωτερικής διάμετρος, της επεξεργασίας της επιφάνειας κ.λπ. (3) Όροι παράδοσης:Συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας μεταφοράς αέρα, της θερμοκρασίας και της κατάστασης ροής κλπ. Στην πραγματική μεταφορά, η επίδραση των παραπάνω παραγόντων στην φθορά δεν υπάρχει μεμονωμένα, αλλά εμφανίζεται συνολικά.χρησιμοποιείται ο ανθεκτικός στην φθορά σωλήνας από κεραμικό σύνθετο σωλήνα από το ίδιο υλικό, και ο βαθμός φθοράς είναι διαφορετικός λόγω διαφορετικών συνθηκών μεταφοράς.   Οι σειρές προϊόντων που παράγεται από την εταιρεία περιλαμβάνουν: ανθεκτικούς στην φθορά κεραμικούς σωλήνες, ανθεκτικούς στην φθορά κεραμικούς σύνθετους σκελετούς, ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές επιχρίσεις από καουτσούκ τύμπανο,Κεραμικές πλακέτες από χάλυβα, σιλό, κεραμικά επένδυσης ενσωματωμένου εξοπλισμού, σωλήνες αντλίας από κεραμικό σκυρόδεμα και άλλα προϊόντα μηχανημάτων,Χρησιμοποιείται ευρέως σε περισσότερες από 30 μεγάλες και μεσαίες πόλεις και μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις στην Κίνα, και εξάγεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, και είναι ευρέως επαινεθεί.   Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες που παράγονται από την εταιρεία αξιοποιούν πλήρως την υψηλή αντοχή, την καλή αντοχή, την αντοχή σε κρούσεις, τις καλές επιδόσεις συγκόλλησης και την υψηλή σκληρότητα του χάλυβα.υψηλή αντοχή στην φθορά, αντοχή στη διάβρωση, και αντοχή στη θερμότητα της πορσελάνης κορούνδου, η οποία ξεπερνά τη χαμηλή σκληρότητα του χάλυβα σωλήνα.ο σύνθετος σωλήνας έχει καλές συνολικές ιδιότητες, όπως αντοχή στην φθορά, αντοχή στη θερμότητα, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε μηχανικά σοκ και αντοχή σε θερμικά σοκ και καλή συγκολλητικότητα.Είναι μια ιδανική αντοχή στην φθορά και αντοχή στη διάβρωση για τη μεταφορά σωματιδίων, άλεσης και διαβρωτικών μέσων.  

Πώς να επιλέξετε ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά σωλήνες;

SMD ανθεκτικός στην φθορά κεραμικός σωλήνας Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες SMD κατασκευάζονται κολλώντας κεραμικά φύλλα αλουμινίου στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα με ισχυρή κόλλα ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες,και σχηματίζουν ένα σταθερό στρώμα κατά της φθοράς μετά την θέρμανση και τη στερεοποίησηΗ διαδικασία παραγωγής είναι απλή και το κόστος υψηλό. Η θερμοκρασία λειτουργίας γενικά δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 100 βαθμούς, η οποία δεν είναι κατάλληλη για αγωγούς. Πύλες από κεραμική ύλη, ανθεκτικές στην φθορά, με σφραγίδα συγκόλλησης Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες τύπου πλέγματος με συγκόλληση σε σημείο κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες ισχυρό κόλλημα για να κολλήσουν φύλλα κεραμικής αλουμινίου με τρύπες στο μέσο στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα, και ταυτόχρονα, η κεραμική συγκολλείται σταθερά στο εσωτερικό τοίχωμα του ατσάλινου σωλήνα μέσω των μικρών οπών με τη διαδικασία συγκόλλησης σε σημείο.ένα κεραμικό καπάκι είναι βιδωμένοΚάθε κομμάτι πορσελάνης όχι μόνο πιέζεται και εισάγεται το ένα στο άλλο, αλλά κάθε κομμάτι πορσελάνης σχηματίζει μια τραπεζοειδή γωνία, έτσι ώστε τα πλακάκια να είναι στενά συνδεδεμένα και να μην υπάρχει κενό.Όταν το τελευταίο κομμάτι ενός κύκλου είναι στενά ενσωματωμένο, μια μηχανική ελευθερία 360° σχηματίζεται ανάμεσα στα πλακάκια.Η διαδικασία παραγωγής αυτού του είδους του προϊόντος είναι σχετικά περίπλοκη., ο κύκλος παραγωγής είναι μακρύς και το κόστος είναι υψηλό. Ένα κομμάτι ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό σωλήνα Μετά την καύση των κεραμικών σωληνώσεων σωληνώσεων ως σύνολο, οι σωλήνες καύσης που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των σωληνώσεων καύσης είναι οι ακόλουθοι:είναι κολλημένα στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα με μια κόλλαΟ αγωγός έχει ομαλό εσωτερικό τοίχωμα, καλή απόδοση σφράγισης και καλή αντοχή στην φθορά. Οι κεραμικοί σωλήνες από χάλυβα διαφέρουν ουσιαστικά από τους παραδοσιακούς σωλήνες από χάλυβα, τους ανθεκτικούς στην φθορά σωλήνες από χυτοσυσκευασμένο χάλυβα, τους σωλήνες από χυτολιθική πέτρα, τους σωλήνες από χάλυβα-πλαστικό και τους σωλήνες από χάλυβα-καουτσούκ.Το εξωτερικό στρώμα του κεραμικού σωλήνα χάλυβα είναι χάλυβα σωλήναΗ σκληρότητα Vickers του στρώματος κορούντου είναι τόσο υψηλή όσο 100-1500 (η σκληρότητα Rockwell είναι 90-98), η οποία είναι ισοδύναμη με το σκληρό χρυσό βολφραμίου-κοβάλτου.Η αντοχή στην φθορά είναι περισσότερο από 20 φορές υψηλότερη από εκείνη των σωλήνων χάλυβα άνθρακαΗ αντοχή στην φθορά των κεραμικών σωλήνων χάλυβα βασίζεται κυρίως στο εσωτερικό στρώμα ενός στρώματος κορούνδου πάχους λίγων χιλιοστών.Μεταξύ όλων των οξειδίωνΗ σκληρότητα είναι υψηλότερη. Σε ένα κύριο αγωγό αέρα, ο αγκώνα φθείρεται ταχύτερα.και η αντοχή στην φθορά του ανθεκτικού στην φθορά ατσάλινου αγωγού αγκώνα κεραμικής επένδυσης είναι περισσότερο από 5 φορές υψηλότερη από εκείνη του ανθεκτικού στην φθορά ατσάλινου αγκώνα χύτευσης με παχύ τοίχωμα. Κηραμικά σωλήνες σύνθετης χύτευσης από κεντρική απόσταξη Ο κεντροαστροειδής κεραμικός σωλήνας σύνθετης χύτευσης είναι ένας σύνθετος σωλήνας που κατασκευάζεται με την "αυτοδιαστολή υψηλής θερμοκρασίας σύνθεσης υψηλής ταχύτητας κεντροαστροειδούς τεχνολογίας", η οποία σχηματίζει ένα ομοιόμορφο,πυκνό και ομαλό κεραμικό στρώμα και μεταβατικό στρώμα σε υψηλή θερμοκρασία και υψηλή ταχύτητα.  

Τι είναι ένα ειδικό κεραμικό ανθεκτικό στη φθορά σωλήνα

Ο ειδικός κεραμικός ανθεκτικός σε φθορά σωλήνας είναι ένα είδος ανθεκτικού σε φθορά σωλήνα επενδυμένο με ειδική κεραμική ως ανθεκτικό σε φθορά υλικό.Έχουν ειδική μηχανικήΗ διαδικασία και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι οι ίδιες με εκείνες της συνήθους κεραμικής.Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι ειδικοί ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες είναι υψηλής αντοχής, υψηλής αντοχής στην φθορά, ανθεκτικής σε υψηλές θερμοκρασίες κεραμική οξειδίου και κεραμική καρβιδίου.   Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι τυποποίησης για ειδικές κεραμικές ύλες, όπως το χύτεμα σε θερμό χτύπημα, η θερμή πίεση, η στατική πίεση και η εναπόθεση ατμού.Αυτά τα κεραμικά ονομάζονται ειδικά κεραμικά ή υψηλής τεχνολογίας κεραμικά λόγω της χημικής τους σύνθεσηςΓια τις λεπτές κεραμικές, η μικροδομή και οι επιδόσεις διαφέρουν από τις συνήθεις κεραμικές.   Οι ειδικοί ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες έχουν διαφορετικές διεργασίες και υλικά και έχουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης αντοχής στην φθορά, αντοχή στη διάβρωση και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.Η αντοχή στην φθορά είναι 10-20 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των συνηθισμένων ανθεκτικών στην φθορά σωλήνων χάλυβαΓια τη γρίψιμο σωλήνων, μπορούν να επιλεγούν διαφορετικοί τύποι ειδικής κεραμικής σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας και περιβάλλοντα.Είναι σήμερα ένας από τους πιο ευρέως χρησιμοποιούμενους ανθεκτικούς στην φθορά σωλήνες στην αγορά αντι φθοράς.

Γιατί να επιλέξετε ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά σωλήνες;

Σε σύγκριση με άλλα ανθεκτικά στην φθορά υλικά, τα ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά σωλήνες έχουν καλύτερη αντοχή στην φθορά και την αντοχή στη διάβρωση,και το συνολικό βάρος των ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών σωλήνων του ίδιου πάχους είναι πολύ μικρότερο από αυτό των ανθεκτικών στην φθορά σωλήνων από χάλυβαΟι συνδέσεις είναι συγκολλημένες και συγκολλημένες. Οι μέθοδοι σύνδεσης όπως οι μπλε ή οι ευέλικτες γρήγορες συνδέσεις είναι βολικές για τη μεταφορά, εξοικονομώντας ανθρώπινο δυναμικό και υλικά πόρους,και η εγκατάσταση είναι ευκολότερη και ταχύτερηΕκτός από τον τυπικό σωλήνα χάλυβα άνθρακα, το υλικό του εξωτερικού σωλήνα του ανθεκτικού στην φθορά κεραμικού σωλήνα μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένο από 316 ή 304 ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα κράματα ή πλαστικά υλικά,που μπορούν να ανταποκριθούν στην εφαρμογή διαφορετικών συνθηκών εργασίας και να κάνουν τη χρήση πιο ευέλικτη και μεταβλητή. Εκτός από τα παραπάνω πλεονεκτήματα, οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες έχουν επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1.Η αντίσταση λειτουργίας είναι χαμηλή και η ανθεκτική στην φθορά κεραμική επένδυση είναι ομοιόμορφη, σφιχτή και ομαλή, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά την απώλεια πίεσης και να αποτρέψει το ρεύμα στρογγυλοφόρου ρεύματος. 2.Τα ανθεκτικά στις συγκρούσεις και στις φθορές κεραμικά έχουν ισχυρή αντοχή στις συγκρούσεις και η σφαιρική κεραμική πλάκα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποδυναμώνει αυτή την πρόσκρουση,και μπορεί να αντέξει την ισχυρή επίθεση μεγάλων σωματιδίων. 3.Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αντοχή στη γήρανση, επιλέξτε κατάλληλη κεραμική επίστρωση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στους 700 βαθμούς Κελσίου και η κεραμική δεν θα πέσει. 4.Η διάρκεια ζωής είναι πάνω από 10 χρόνια.η αντοχή στην φθορά του ανθεκτικού στην φθορά κεραμικού σωλήνα είναι μεγαλύτερη από 20 φορές αυτή του συνηθισμένου σωλήνα.  

Ποιοι είναι οι τύποι ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών πλακών επένδυσης;

Ανθεκτική στην φθορά κεραμική επένδυση, επίσης γνωστή ως επένδυση αλουμινίου, ανθεκτική στην φθορά επένδυση αλουμινίου, κεραμική επένδυση αλουμινίου, το κύριο συστατικό της είναι οξείδιο του αλουμινίου, δηλαδή οξείδιο του αλουμινίου (Al2O3),που είναι ένα είδος ανθεκτικής στη διάβρωση επιφάνειας βιομηχανικού εξοπλισμού Εξαιρετικά μη μεταλλικά υλικά με αντοχή στην φθορά, αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αντοχή σε κρούσεις.   Το ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό επένδυμα είναι ένα λευκό ορθογώνιο παράλληλοpipiped.Τραπεζοειδής επένδυση σωλήνων και κυκλωτική επένδυση κυκλώματος σε σχήμα τόξου. 1.Η επένδυση δέσμευσης είναι ένα στερεό λευκό κυβικό, και οι κοινές προδιαγραφές είναι 150 * 100, 150 * 50, 120 * 80 και άλλα μοντέλα.   2.Υπάρχει μια στρογγυλή τρύπα στη μέση της πλάκας επένδυσης συγκόλλησης, η οποία στερεώνεται με κολλήματα και συγκόλληση.και στη συνέχεια ένα καπάκι πορσελάνης χρησιμοποιείται για την προστασία του σημείου συγκόλλησηςΣε σύγκριση με την αυτοκόλλητη επένδυση, η συγκολλημένη επένδυση έχει ισχυρότερη αντοχή σε αντίκτυπο και μπορεί να αντέξει υψηλότερες θερμοκρασίες, γεγονός που λύνει τον περιορισμό της επιρροής της θερμοκρασίας της κόλλας.   3.Το κατακόρυφο τμήμα της τροφοδοσίας σωλήνων είναι τραπεζοειδής και είναι μια κεραμική τροφοδοσία που χρησιμοποιείται για σωλήνες μικρής διαμέτρου σωλήνων (διάμετρος μικρότερης των 600 mm).150*50/47*20Η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα, η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα και η ελαστική επιφάνεια του σωλήνα είναι η ελαστική επιφάνεια του σωλήματος.Έτσι είναι πιο δυνατή.   4Το σχήμα του τόξου είναι ένα είδος σχήματος τόξου που προσαρμόζεται σύμφωνα με τα διαφορετικά μεγέθη των κυκλώνων.Η τόξο σχήμα πλάκα μπορεί να χωρέσει πλήρως το εσωτερικό τοίχωμα του σπονδυλικού σώματος κυκλώναΤο κύκλωμα έχει πολύ καλή αντοχή στην τριβή και μπορεί να παίζει πολύ καλή αντοχή στην τριβή στο εσωτερικό τοίχωμα του κυκλώματος με σημαντική δύναμη κρούσης και σοβαρή φθορά.Η ανθεκτική στην φθορά κεραμική επένδυση έχει τα χαρακτηριστικά της αντοχής στην φθοράΧρησιμοποιείται ως υλικό για ηλεκτρική ενέργεια, μεταλλουργία, άνθρακα, πετρέλαιο, τσιμέντο, χημικά,μηχανήματα και άλλες βιομηχανίες (σκουλήκια από στάχτες)(π.χ. χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες, χάλυβες,

Πόσα είδη ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών σωλήνων υπάρχουν;

Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικές επιχειρήσεις όπως η ηλεκτρική ενέργεια, ο χάλυβας, το τσιμέντο, η μεταλλουργία, ο άνθρακας, το πετρέλαιο, τα χημικά, τα λιμάνια, τα ορυχεία και τα κατασκευαστικά μηχανήματα.Κατά τη μεταφορά αβραστικών σωματιδίων και σκόνης, οι συνηθισμένοι σωλήνες φθαρούν πολύ γρήγορα, ειδικά το εξωτερικό τόξο του αγκώνα, το οποίο υπόκειται σε αντίκτυπο υλικών και συσκότιση, και η διάρκεια ζωής είναι πολύ μικρότερη από εκείνη των ίσων σωλήνων.Κατά τη μεταφορά υψηλής διαβρωτικότητας μέσων στον αγωγό, θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στην επιλογή υλικών αντιφθοράς για τον αγωγό, ώστε να αποφεύγεται η ταχεία βλάβη του αγωγού λόγω διάβρωσης,που οδηγεί σε διαρροές υλικών και επηρεάζει την παραγωγή ασφάλειας των επιχειρήσεων.   Όταν μεταφέρονται υλικά υψηλής θερμοκρασίας στον αγωγό, η χρήση ανθεκτικών σε υψηλές θερμοκρασίες σωλήνων από χάλυβα είναι δαπανηρή και δημιουργεί άλλα προβλήματα.η ποσότητα των ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών αγκώνων αυξάνεταιΠολλοί πελάτες επιλέγουν μόνο προϊόντα χαμηλότερης τιμής χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την ποιότητα.   Οι προδιαγραφές μοντέλου ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών αγωγών αποτελούνται κυρίως από τα ακόλουθα μέρη: 1.Ο εξωτερικός σωλήνας από χάλυβα του ανθεκτικού στη φθορά κεραμικού αγωγού αγκώνα αποτελείται κυρίως από 10#, 20# χάλυβα ή από ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα υλικά. 2.Κάντε το αντίστοιχο μήκος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, και να καθορίσετε αν ο αγωγός πρέπει να συγκολληθεί σε τμήματα σύμφωνα με το μέγεθος της διάμετρου.πρέπει να διαχωριστεί εάν υπερβαίνει τα 3 μέτρα; 3.Το πάχος του τοιχώματος του χάλυβα είναι γενικά 6-10, και το πάχος του εσωτερικού κεραμικού στρώματος είναι γενικά 5-30 mm. 4.Οι γενικοί ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί αγκώνες σωλήνων διασφαλίζονται ότι συνδέονται με την ίδια εσωτερική διάμετρο, εκτός από τις απαιτήσεις του πελάτη για να εξασφαλιστεί η ίδια εξωτερική διάμετρος σύνδεση· 5.Άλλα μοντέλα και προδιαγραφές παράγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.  

Τι είναι ο ανθεκτικός στην φθορά κεραμικός σωλήνας;

Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες διαδραματίζουν κυρίως ρόλο στη σύνδεση μεταξύ εξοπλισμού και εξοπλισμού, των υλικών μεταφοράς από ένα εξοπλισμό σε άλλο και του αερίου μεταφοράς,υγρό ή υγρό με στερεά σωματίδια.   Η διαφορά μεταξύ των ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών σωλήνων και των συνηθισμένων σωλήνων είναι ότι οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες θα επιπλακώνονται με κεραμική κορούντιο μέσω τεχνικών όπως η κολλή,Ζυθοποιία ή ισοστατική πίεση στο εσωτερικό των συνηθισμένων σωλήνωνΗ άμεση φθορά και η διάβρωση του αγωγού επεκτείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του αγωγού. Η κεραμική επένδυση του ανθεκτικού στην φθορά κεραμικού αγωγού μπορεί να επιλέξει κεραμική αλουμινίου ή κεραμική ανθεκτική στην φθορά καρβιδίου του πυριτίου.τα ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά με καρβίδιο του πυριτίου έχουν καλύτερη αντοχή στην φθοράΗ μακροχρόνια και ανθεκτική στην φθορά κεραμική από καρβίδιο του πυριτίου είναι ένα είδος κεραμικής ανθεκτικής σε υψηλές θερμοκρασίες,που μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι κατάλληλο για χρήση σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας.   Σήμερα, τα κεραμικά αλουμινίου χρησιμοποιούνται ευρέως ως υλικό επένδυσης για ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά σωλήνα.οι ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές ύλες της ίδιας προδιαγραφής έχουν έναν ολοκληρωμένο κεραμικό σωλήνα ισοστατικής πίεσης και έναν συγκολλημένο ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό σωλήνα με τη σειρά της ζωής τους. κεραμικοί σωλήνες και ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες τύπου πάστες, αν και οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες τύπου πάστες έχουν την τρίτη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής,είναι ακόμα περισσότερο από δέκα φορές από ό, τι των συνηθισμένων σωλήνων χάλυβαΗ διαδικασία είναι απλή και το κόστος είναι χαμηλό. Ως εκ τούτου, οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες τύπου πάστες εξακολουθούν να είναι επί του παρόντος, ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος και ο πιο οικονομικά αποδοτικός ανθεκτικός στην φθορά σωλήνας.

Τι είδη ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών επενδύσεων υπάρχουν;

Η κεραμική ανθεκτική στην φθορά επένδυση είναι ένα είδος ανθεκτικής στην φθορά επένδυσης που σχηματίζεται με τη χρήση ανθεκτικής στην φθορά κεραμικής κορούντου ως κύριο υλικό, η οποία συνδυάζεται με πλάκα χάλυβα ή καουτσούκ μέσω κολλήματος,συγκόλλησηΣύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά ή σχήματα, η κεραμική ανθεκτικότητα Υπάρχουν πολλοί τύποι στρώσεων άλεσης.   Οι ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές επενδύσεις μπορούν να χωριστούν στις ακόλουθες κατηγορίες σύμφωνα με τη συνδυασμένη μέθοδο: 1Οι επιδέσμες ανθεκτικές στην φθορά επενδύσεις που χρησιμοποιούν ως κύριο υλικό επιδέσμες ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές ύλες συνδυάζονται κυρίως με ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές επιδέσμες και πλακέτες χάλυβα.Η οικονομική απόδοση είναι σχετικά υψηλή, η περίοδος κατασκευής είναι σύντομη, αλλά δεν είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι κατάλληλη για χαμηλότερες θερμοκρασίες υπό συνθήκες εργασίας. 2Η συγκολλημένη ανθεκτική στην φθορά επιφάνεια επένδυσης που χρησιμοποιεί συγκολλημένη ανθεκτική στην φθορά κεραμική ως κύριο υλικό χρησιμοποιείται κυρίως για τον συνδυασμό ανθεκτικής στην φθορά κεραμικής με πλακέτες χάλυβα μέσω καρφιών συγκόλλησης,που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες 300°C και είναι κατάλληλο για χρήση σε περιβάλλοντα με πιο περίπλοκες συνθήκες εργασίας; 3. Πίνακα επένδυσης ανθεκτικού στην φθορά τύπου αλεπού με χρήση ανθεκτικής στην φθορά κεραμικής τύπου αλεπού ως κύριο υλικό. Χρησιμοποιήστε λωρίδες αλεπού για την εγκατάσταση κεραμικής στην πλάκα χάλυβα,συνήθως με μια ορισμένη καμπυλότητα στην επιφάνεια, η οποία μπορεί να διασκορπίσει τη δύναμη της πρόσκρουσης του υλικού και μπορεί να είναι σε θερμοκρασία κάτω των 800°C. Κανονική χρήση σε περιβάλλον, κατάλληλη για χρήση σε περιβάλλοντα με πολύ σκληρές συνθήκες εργασίας.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10