Να στείλετε μήνυμα
Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Mrs. Amy
Φαξ: 86-731-8639-6190
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd.

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd.
Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd.
Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd.
Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd.
Κύρια αγορά:
Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής
Εμπορικές μάρκες:
Ιμπένο
Αριθμός εργαζομένων:
120~150
Ετήσιες πωλήσεις:
400-600
Έτος ίδρυσης:
2015
Εξαγωγικές π.κ.:
80% - 90%
Οι πελάτες εξυπηρετούνται:
10000+
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Η YIbeino New Materials επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη νέων ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών υλικών και δεσμεύεται να παρέχει μεταφορά υλικών,προβλήματα σχεδιασμού και φθοράς εξοπλισμού υπό διάφορες περίπλοκες συνθήκες εργασίας για τσιμέντο, θερμική ενέργεια, χάλυβα, άνθρακα, λιμένες, χημικές, νέες ενέργειες, μεταποίηση ορυκτών, μηχανήματα μηχανικής, σωλήνες σκυροδέματος και άλλες βιομηχανίες.Έχουμε 20 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας στον τομέα των ανθεκτικών στην φθορά υλικώνΠαρέχουμε εξ ολοκλήρου εξυπηρέτηση από την παραγωγή μέχρι την εγκατάσταση, σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών για σχεδιασμό προϊόντων, έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, επεξεργασία και άλλες υπηρεσίες.

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η εταιρεία διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα κατασκευής αντιαξίας.μπορούμε να παρέχουμε έγκαιρες λύσεις σε διάφορα προβλήματα φθοράς και να επιλέγουμε κατάλληλα ανθεκτικά στην φθορά υλικά και σχέδια κατασκευής με βάση τις πραγματικές συνθήκες εργασίαςΟρθολογικό σχεδιασμό προϊόντων, κατασκευή επί τόπου, and comprehensive after-sales service can help you effectively improve the operating efficiency and service life of your equipment and solve equipment wear problems under various complex working conditions.

 

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ανθεκτικών στην φθορά υλικών και μια ομάδα έμπειρου τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.Έρευνα και ανάπτυξηΗ εταιρεία διαθέτει πλήρες σύνολο προηγμένου εξοπλισμού για την παραγωγή ανθεκτικών στην φθορά προϊόντων.Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας μας είναι ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά φύλλα, ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές επένδυση, κεραμικές συνθετικές σωλήνες, ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί αγκώνες (ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί αγκώνες μεταφοράς με μπαταρία λιθίου), ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές κυλίνδρες,ο συνολικός εξοπλισμός είναι επενδυμένος με κεραμικάΤα προϊόντα έχουν υψηλή αντοχή, υψηλή σκληρότητα, καλή αντοχή στην φθορά και αντοχή στη διάβρωση.

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

ΧουνάνYIbeinoΗ εταιρεία έχει ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας.οι υπηρεσίες εγκατάστασης είναι πλήρως ενσωματωμένες στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISOΑπό την αγορά πρώτων υλών και τα συστατικά, όλες οι πτυχές από τη διαχείριση της διαδικασίας παραγωγής μέχρι την επιθεώρηση και τον έλεγχο των εργοστασίων εξασφαλίζουν σταθερή απόδοση του προϊόντος και εξαιρετική ποιότητα.

 

Η εταιρεία έχει χρήστες σε όλο τον κόσμο, εξαγωγώντας κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ινδία, την Τουρκία, τις Κάτω Χώρες, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Ρωσία, το Βιετνάμ και άλλες χώρες.Η εταιρεία ακολουθεί την επιχειρηματική φιλοσοφία της "ακεραιότητας, σκληρής δουλειάς,Καινοτομία" και προσκολλείται στο "πελάτη Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με βάση την αρχή της "ποιότητας πρώτα"Καλωσήρθατε να μας προσκαλέσετε!

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Πλεονέκτημα της εταιρείας

Η εταιρεία είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση, έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα του χώρου και μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες με το καλύτερο εξοπλισμό αντι φθοράς σχεδιασμό, δείγματα προϊόντων, ποιοτική υπηρεσία,και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Εταιρική τιμή

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του προϊόντος είναι τα ακόλουθα: "Ένα είδος αγκώνα του σωλήνα άντλησης ανθρακωρύχων σωλήνα", "Μια δομή εγκατάστασης επιφάνειας επένδυσης", "Μια κονσόλα επεξεργασίας επιφάνειας επένδυσης","Προσαγωγική συσκευή για σωλήνες κεραμικής επένδυσης" κλπ..

 

Δίκτυο πωλήσεων

Η εταιρεία μας πάντα επέμενε στην επιχειρηματική αρχή της "ποιότητας, της καινοτομίας και των πελατών πρώτα".

 

Το Προϊόν μας

Ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό φθοριστικό επένδυμα

ΖΤΑ Κερματική επένδυση φθοράς

Άλλα είδη, από χάλυβα ή χάλυβα

Το ανθεκτικό στην πρόσκρουση κεραμικό επένδυμα φθοράς

Ελαστικές συσκευές για την κατασκευή ή την κατασκευή οπτικών συσκευών

Κεραμικό ελαστικό

Κεραμικό σύνθετο ανθεκτικό στην φθορά αγκώνα

Σωλήνες από κεραμικό σύνθετο ανθεκτικό στην φθορά

Μέρη αντλιών σκυροδέματος

Πίνακας κεραμικής ύλης ανθεκτικός στην φθορά

Η κεραμική και η ελαστική τροχαλία καθυστερούν.

Κύκλος με επένδυση από ανθεκτική στην φθορά κεραμική

Κηραμικά εξαρτήματα

 

 

 

Υπηρεσίες

Η Υπηρεσία μας

Προ πωλήσεων:Ο επιχειρηματικός διευθυντής πηγαίνει στο χώρο του πελάτη ή επικοινωνεί τηλεφωνικά στο πρώιμο στάδιο, παρέχει μια εύλογη λύση κατά της φθοράς σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας του εξοπλισμού,Και μετά κάνει μια προσφορά του προϋπολογισμού του έργου.

Κατά την πώληση:Μετά την πλήρη κατανόηση της λειτουργικής κατάστασης του εξοπλισμού του πελάτη, σχεδιάστε σχέδια για προσαρμοσμένα προϊόντα για τον πελάτη και υποβάλετε τα στον πελάτη για επιβεβαίωση.

Μετά την πώληση:Έφτασε στον πελάτη (Κίνα) εντός 48 ωρών για να λύσει το πρόβλημα.

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Διασφάλιση ποιότητας του προϊόντος:

Τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας ISO90001 και την πιστοποίηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14000,και τα προϊόντα περιλαμβάνονται στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO από έρευνα και ανάπτυξηΗ αυστηρή επιθεώρηση ποιότητας πραγματοποιείται πριν το προϊόν εγκαταλείψει το εργοστάσιο για να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα του προϊόντος είναι 100%.

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Η Ιστορία μας

Η Yibeinuo New Materials επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη νέων υλικών και δεσμεύεται να παρέχει μεταφορά υλικών και μηχανική συστημάτων αεραγωγικών μεταφορών για τσιμέντο,θερμική ισχύ, χάλυβα, άνθρακα, λιμένες, χημικές, μπαταρίες λιθίου, μεταποίηση ορυκτών, κατασκευαστικά μηχανήματα, σωλήνες (ηλεκτρικοί στύλοι) και άλλες βιομηχανίες.Ο σχεδιασμός και η τριβή του εξοπλισμού υπό διάφορες περίπλοκες συνθήκες εργασίας εγγυώνται την αποτελεσματική, χαμηλής κατανάλωσης και απαλλαγμένης από ρύπανση μεταφοράς υλικών.

Έχουμε 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ανθεκτικών στην φθορά υλικών και μια ομάδα έμπειρου τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από την παραγωγή μέχρι την εγκατάστασηΜπορούμε να πραγματοποιήσουμε σχεδιασμό προϊόντων, έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, επεξεργασία και άλλες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η ομάδα μας

Η εταιρεία μας έχει δύο παγκόσμιες γραμμές παραγωγής κεραμικών και μια μεγάλη γραμμή παραγωγής χάλυβα.εξοπλισμένα με επαγγελματικό εξοπλισμό επεξεργασίας και τεχνικό προσωπικό, η οποία μπορεί να παράγει σε μεγάλες ποσότητες ανθεκτικούς στην φθορά κεραμικούς σωλήνες, αγκώνες, σχοινιά, θόλωσες κλπ.
Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Hunan Yibeinuo New Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Από την ίδρυση της εταιρείας, έχουμε σχηματίσει μια επαγγελματική κατασκευαστική ομάδα για ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά.Συνοψίζουμε συνεχώς την εμπειρία μας., βελτιώθηκε η τεχνική μας ποιότητα και το επίπεδο εγκατάστασης, και συσσωρεύτηκε πλούσια θεωρητική και πρακτική εμπειρία.και 10 επαγγελματίες τεχνικού προσωπικού, εξοπλισμένα με επαγγελματικά εργαλεία και εξοπλισμό κατασκευής, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες κατασκευής σε διαφορετικές συνθήκες.
 

Η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη ομάδα υπηρεσιών μετά την πώληση, με διευθυντές πωλήσεων που είναι έμπειροι στην επιχείρηση να επισκέπτονται το εργοτάξιο για επιθεώρηση ή τηλεφωνική διαβούλευση,ανάλυση της κατάστασης του εξοπλισμού, την επιλογή κατάλληλων προϊόντων και την πλήρη κατανόηση του περιβάλλοντος χρήσης του εξοπλισμού του πελάτη, την ανάλυση του μηχανισμού φθοράς του, το σχεδιασμό προϊόντων για τους πελάτες και την πρόταση εύλογων λύσεων