Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Κεραμική ευθυγραμμισμένη λαστιχένια μάνικα > Αντοχή σε αντίκτυπο Κεραμικός σωλήνας από καουτσούκ κυλινδικός ανθεκτικός στη θερμότητα υψηλής πίεσης

Αντοχή σε αντίκτυπο Κεραμικός σωλήνας από καουτσούκ κυλινδικός ανθεκτικός στη θερμότητα υψηλής πίεσης

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα, Hunan, Κίνα

Μάρκα: Ibeno

Πιστοποίηση: ISO9001-2015

Αριθμό μοντέλου: Κεραμική ευθυγραμμισμένη λαστιχένια μάνικα

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμα

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στις ξύλινες περιπτώσεις ή τα ράφια σιδήρου

Χρόνος παράδοσης: 25-45 workdas

Όροι πληρωμής: Τ/Τ

Δυνατότητα προσφοράς: έτος 100.000 ㎡/

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

Κύλινδρος κεραμικός σωλήνας από καουτσούκ

,

Κεραμικός σωλήνας ανθεκτικός στη θερμότητα

,

Κεραμικός σωλήνας κυλινδρικού τύπου

Χημική αντοχή:
Ωραίο.
Αντίσταση στην τριβή:
Εξαιρετικό.
Μέγεθος κεραμικής πλακέτας:
10 mm x 10 mm, 20 mm x 20 mm, 30 mm x 30 mm
Εσωτερική διάμετρος:
Προσαρμόσιμη
Δυνατότητα εκτύπωσης:
3-10 χιλιοστά
Περιεχόμενο της αλουμίνας:
≥ 95%
Υλικό επένδυσης:
Αλουμίνα κεραμική
Φορέστε τη Ζωή:
5 φορές μεγαλύτερο από τον κανονικό λάστιχο από καουτσούκ
Ευελιξία:
Υψηλή
Χρώμα:
Μαύρο
Τύπος σύνδεσης:
Φλάντζα ή νήμα
Σφιχτότητα κεραμικών πλακών:
3.75g/Cm3
Χημική αντοχή:
Ωραίο.
Αντίσταση στην τριβή:
Εξαιρετικό.
Μέγεθος κεραμικής πλακέτας:
10 mm x 10 mm, 20 mm x 20 mm, 30 mm x 30 mm
Εσωτερική διάμετρος:
Προσαρμόσιμη
Δυνατότητα εκτύπωσης:
3-10 χιλιοστά
Περιεχόμενο της αλουμίνας:
≥ 95%
Υλικό επένδυσης:
Αλουμίνα κεραμική
Φορέστε τη Ζωή:
5 φορές μεγαλύτερο από τον κανονικό λάστιχο από καουτσούκ
Ευελιξία:
Υψηλή
Χρώμα:
Μαύρο
Τύπος σύνδεσης:
Φλάντζα ή νήμα
Σφιχτότητα κεραμικών πλακών:
3.75g/Cm3
Αντοχή σε αντίκτυπο Κεραμικός σωλήνας από καουτσούκ κυλινδικός ανθεκτικός στη θερμότητα υψηλής πίεσης

Εισαγωγή του προϊόντος

Ένα κεραμικό λάστιχο από καουτσούκ επιχρισμένο με κεραμικό ονομάζεται επίσης κεραμικό λάστιχο από καουτσούκ.Τα κεραμικά υλικά, όπως το αλουμίνιο, ενσωματώνονται στο εσωτερικό τοίχωμα του λάστιχου για να επιτευχθεί ο σκοπός της αντοχής στην φθορά και της αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες του κεραμικού λάστιχουΤα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του σωλήνα είναι η υψηλή θερμοκρασία και η αντοχή στην φθορά.Η διάρκεια ζωής είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνηθισμένων ανθεκτικών στην φθορά σωλήνων.

Αντοχή σε αντίκτυπο Κεραμικός σωλήνας από καουτσούκ κυλινδικός ανθεκτικός στη θερμότητα υψηλής πίεσης 0Χαρακτηριστικά του προϊόντος

1Καλή αντοχή στην φθορά: το εσωτερικό κεραμικό της ανθεκτικής στην φθορά κεραμικής κόλλας είναι ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό και η σκληρότητα (HRA) είναι ≥88.Η αντοχή της στην φθορά είναι πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή των ανθεκτικών στην φθορά σωλήνων χυτοσίδηρου από κράμα χάλυβα με υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμιο και έχει μακρά διάρκεια ζωής.

2Αντοχή στη διάβρωση: Επιλέξτε διαφορετικά ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά υλικά, τα οποία έχουν εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση σε διαφορετικά διαβρωτικά μέσα και έχουν τα χαρακτηριστικά διάβρωσης του οξέος,αλκαλικό, αλάτι και άλλα ισχυρά διαβρωτικά μέσα και αλάτια αλογονίων.

3Ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες: οι ίδιες οι ανθεκτικές στην φθορά κεραμικές ύλες έχουν την ικανότητα να αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες άνω των 1400 βαθμών Κελσίου.Μέσω εύλογου σχεδιασμού και χρήσης διαφορετικών συνθετικών μεθόδων, οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αδιάλειπτη και συνεχή εργασία.

4. Καλή ευελιξία: ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό σωλήνα, εύκολο να λυθεί, οικονομικά αποδοτικό, μπορεί να εξοικονομήσει το κόστος και το χρόνο αντικατάστασης υλικού. ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και εγκατάσταση,η κυλινδρική κεραμική σχεδίαση και η ακριβής διάταξη στο καουτσούκ κάνουν τον αγωγό να έχει καλή ευελιξία, και η κάμψη με μεγάλη γωνία δεν θα προκαλέσει καμία επίδραση στην κεραμική.

5. Αντίσταση σε αντίκτυπο: Η δύναμη της πρόσκρουσης στο κεραμικό tampons αμέσως και απορροφάται από το καουτσούκ, έτσι ώστε το ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό καουτσούκ σωλήνα μπορεί να αντέξει την πρόσκρουση των μεγαλύτερων σωματιδίων.

6Μικρή αντίσταση: Η κεραμική επένδυση είναι ομοιόμορφη, πυκνή και ομαλή, η οποία μπορεί να μειώσει την απώλεια πίεσης και να αποτρέψει το σχηματισμό κυματιδίων ρεύματος.

 

Πεδίο εφαρμογής της αίτησης

Οι κεραμικές λαστιχένιες σωλήνες χρησιμοποιούνται ευρέως σε θερμικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εργοστάσια τσιμέντου, εργοστάσια επεξεργασίας ορυκτών, χημικές ουσίες κατά της διάβρωσης, σκόνη ορυχείων άνθρακα και συστήματα μεταφοράς λιπασμάτων,και χρησιμοποιούνται επίσης σε λιμάνια και πλοία εκσκαφής ποταμών και αναρρόφησης άμμου, φορτηγά αντλίας σκυροδέματος κλπ.

 

Η απόδοση του κεραμικού σωλήνα

Το κεραμικό σωλήνα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με υψηλό βαθμό αντοχής στο στρώμα ενίσχυσης,που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε περιοχές όπου θα υποβληθεί σε βαριά χρήση και εκτεταμένη φθοράΑυτό είναι σημαντικό σε εφαρμογές όπου το σωλήνα πρέπει να αντέχει σε υψηλή πίεση ή σε ακαθαρτικές ουσίες, όπως μπροστά από τον ψηλό φούρνο.

 

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του κεραμικού σωλήνα είναι οι δυνατότητές του κατά των δονήσεων και της μείωσης του θορύβου, γεγονός που το καθιστά ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο σε πολλά βιομηχανικά περιβάλλοντα.Είναι επίσης ιδανικό για χρήση ως σύνδεση επέκτασης, συμβάλλοντας στην πρόληψη του συντονισμού των αγωγών και άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του κεραμικού σωλήνα είναι η ευκολία χρήσης του.που επιτρέπει την ταχεία εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση κατά τη συντήρηση ή αντικατάσταση του εξοπλισμούΑυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά συμβάλλει επίσης στη μείωση του κόστους παραγωγής με ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας.

 

Συνολικά, ο κεραμικός σωλήνας είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών,παρέχοντας εξαιρετική αντοχή και αντοχή, καθώς και ανώτερες δυνατότητες μείωσης θορύβου και αντι-δονήσεωνΗ ευκολία χρήσης και η ταχεία εγκατάστασή του την καθιστούν μια εξαιρετικά αποδοτική και οικονομικά αποδοτική λύση για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας, στην αύξηση της ασφάλειας, στην αύξηση της ποιότητας των προϊόντων και στην αύξηση της ποιότητας των προϊόντων.και να ελαχιστοποιήσει το χρόνο αναμονής και το κόστος συντήρησης.

 

 

Παρόμοια προϊόντα