Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Κεραμικός σωλήνας αλουμίνας > Αλουμινένιο κεραμικό σωλήνα κεραμικό επενδυμένο αγκώνα Πιστοποιητικό ISO

Αλουμινένιο κεραμικό σωλήνα κεραμικό επενδυμένο αγκώνα Πιστοποιητικό ISO

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Τσάνγκσα, Hunan, Κίνα

Μάρκα: Ibeno

Πιστοποίηση: ISO9001-2015

Αριθμό μοντέλου: Κεραμικός σωλήνας αλουμίνας

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμα

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στις ξύλινες περιπτώσεις ή τα ράφια σιδήρου

Χρόνος παράδοσης: 25-45 workdas

Όροι πληρωμής: Τ/Τ

Δυνατότητα προσφοράς: έτος 100.000 ㎡/

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

Αλουμινένιο κεραμικό σωλήνα ISO

,

Κεραμικό στρωμένο αγκώνα ISO

,

Ανεμπόδιστος κεραμικός στρωμένος αγκώνα

Δύναμη κάμψης:
350 MPa
Σκληρότητα:
9 Mohs
Υλικό:
Αλουμίνα κεραμική
Αντίσταση στην πίεση:
Υψηλή
Τύπος προϊόντος:
Κεραμικά πλακάκια με στρώμα αγκώνα
Σχήμα:
Σωλήνες
Μέγεθος:
Προσαρμόσιμη
Αντίσταση στην φθορά:
Εξαιρετικό.
Δύναμη κάμψης:
350 MPa
Σκληρότητα:
9 Mohs
Υλικό:
Αλουμίνα κεραμική
Αντίσταση στην πίεση:
Υψηλή
Τύπος προϊόντος:
Κεραμικά πλακάκια με στρώμα αγκώνα
Σχήμα:
Σωλήνες
Μέγεθος:
Προσαρμόσιμη
Αντίσταση στην φθορά:
Εξαιρετικό.
Αλουμινένιο κεραμικό σωλήνα κεραμικό επενδυμένο αγκώνα Πιστοποιητικό ISO

Περιγραφή του προϊόντος

Κατά την επιλογή των σωληνώσεων σκόνης άνθρακα σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η κύρια εξέταση είναι η ασφάλεια, η σταθερότητα, η αποδοτικότητα της παραγωγής και το κόστος παραγωγής της παραγωγής.Οι συνηθισμένοι σωλήνες μεταλλικού χονδρικού άνθρακα είναι επιρρεπείς σε διαρροές σκόνης και φθοράς λόγω σοβαρής φθοράς, που απαιτούν συχνή συντήρηση και αντικατάσταση, μειώνοντας το κόστος της αποδοτικότητας της παραγωγής και αυξάνοντας το κόστος παραγωγής.

 

Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και τη συνεχή καινοτομία των υλικών, ηΚεραμικά πλακάκια με στρώμα αγκώναΗ αλουμινένια κεραμική είναι γνωστή για την υψηλή αντοχή της στην φθορά, την υψηλή σκληρότητα, την αντοχή στην οξείδωση, την αντοχή στη διάβρωση,και εξαιρετικά υψηλή αντοχή Ιδιότητες υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας αντοχής, έχουν γίνει ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ανθεκτικά στην φθορά υλικά.

 

Ο κεραμικός αγκώνα με πλακάκια χρησιμοποιεί ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες ισχυρή κόλλα για να κολλήσει ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό φύλλο αλουμινίου ή ζιρκόνια στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα.και στη συνέχεια θερμαίνεται και στερεώνεται για να σχηματίσει ένα σταθερό αντι-φθορά στρώμαΟι κεραμικοί σωλήνες έχουν εξαιρετική αντοχή στην φθορά, την αντοχή στη διάβρωση, την αντοχή στη θερμότητα και άλλες ιδιότητες.Τελικά σχηματίζονται κεραμικά κορούντουμ με σκληρότητα που υπερβαίνει το RHA88, και ο αγωγός μπορεί να λειτουργεί ομαλά σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας 350 °C.

Ceramic Tile Lined ElbowCeramic Lined Pipes and ElbowsAlumina ceramic lined Elbow and Pipe.

Παράμετροι προϊόντος

Άρθρα Προδιαγραφές
Περιεκτικότητα σε αλουμίνη ≥92% ≥ 95%
Σφιχτότητα ≥3,6 g/cm3 > 3,8 g/cm3
Ροκγουελ Σκληρότητα ≥ 82HRA ≥ 85HRA
Δυνατότητα πρόσκρουσης ≥1200 MPA ≥1500 MPA
Δυνατότητα κατά το κάταγμα ≥ 3,8 MPa·m1/2 ≥ 4,0 MPa·m1/2
Σκληρότητα Vickers ≥ 1150HV10 ≥1200HV10
Δυνατότητα κάμψης ≥290MPa ≥330MPa

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Αντίσταση φθοράς:Η περιεκτικότητα σε αλουμινένιο στο ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό φύλλο είναι μεγαλύτερη από 92%, η σκληρότητα HRA είναι ≥ 85 και η αντοχή στην φθορά είναι δέκα φορές υψηλότερη από εκείνη του σβησμένου χάλυβα άνθρακα,Ποιο είναι καλύτερο από αυτό του καρβιδίου βολφραμίου-κοβάλτου;;

Αντίσταση στη διάβρωση:Το ανθεκτικό στην φθορά κεραμικό φύλλο είναι ανθεκτικό σε διάφορα ανόργανα οξέα, οργανικά οξέα, οργανικούς διαλύτες κλπ. και η αντοχή στη διάβρωση είναι πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή του ανοξείδωτου χάλυβα.

Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες:Το κεραμικό στρώμα είναι πυκνό κορούνδο, ο συντελεστής διαστολής του είναι 6-8*10-6/°C, έχει εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασία 350°C για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί να ανταποκρίνεται στις γενικές συνθήκες εργασίας.

Εναλλακτικές συσκευές:Η τεχνολογία προσκόλλησης είναι προηγμένη και υιοθετείται η λάθος μέθοδος προσκόλλησης ραφής κατά μήκος της κατεύθυνσης ροής του μέσου για να αποφευχθεί ο σχηματισμός αυλακώσεων και κενών κατά μήκος της κατεύθυνσης του ανέμου.

Διαδικασία παραγωγής

ΟΧΙ Διαδικασία Τύπος κατασκευή
1 Καθαρίστε την επιφάνεια, την άμμο και τη σκόνη. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίδραση προσκόλλησης του κεραμικού φύλλου, η θέση προσκόλλησης του σωλήνα πρέπει να γυαλίζεται λεπτά πριν από την εγκατάσταση για να αφαιρείται η σκουριά,και η επιφάνεια θα πρέπει να καθαρίζεται με αλκοόλ και συναφή αραιωτικά για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα της επιφάνειας. 1666166817483
2 Συσκευή συγκολλητικών Προετοιμάστε τη βισκόζη σύμφωνα με την αναλογία και προσπαθήστε να την χρησιμοποιήσετε εντός μισής ώρας.πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα, η επιφάνεια και οι πλευρές της κόλλας πρέπει να καλύπτονται με κόλλα και να μην υπάρχει διαρροή κόλλας. Ceramic viscose
3 Στερεοποίηση βισκοζίας Μετά την εφαρμογή της κόλλας, πιέστε σταθερά και συμπληρώστε το κενό μεταξύ των πλακών κατά την εφαρμογή της πορσελάνης. Ceramic pipe

 

 

Εφαρμογή στη βιομηχανίαΜεταφορά αποβλήτων, μεταφορά ασβεστόλιθου, μεταφορά σκόνης άνθρακα, μεταφορά ορυκτής σκόνης, σύστημα απομάκρυνσης σκόνης, σύστημα εκφόρτωσης στάχτης, μεταφορά σκωρίας, μεταφορά σκωρίαςμεταφορά τσιμέντου, μεταφορά αμμουδιών ποταμού κλπ.

1666169858478

Προφυλάξεις

ΟΧΙ Σημειώσεις παραγωγής
1 Κατά τη διαδικασία χειρισμού και εγκατάστασης, ο ανθεκτικός στην φθορά κεραμικός σωλήνας επένδυσης πρέπει να χειρίζεται με προσοχή για να αποφεύγεται η βίαιη σύγκρουση και η σύγκρουση σκληρών αντικειμένων με την κεραμική τελική επιφάνεια.
2 Κατά την εγκατάσταση του αγκώνα επένδυσης πλακιδίων, η κεντρική γραμμή του κεραμικού σωλήνα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με την κεντρική γραμμή του σωλήνα που πρόκειται να συνδεθεί,και το ύψος του συνδετικού μέρους πρέπει να ισοπεδωθεί για να εξασφαλιστεί ότι οι δύο άκρες συνδέονται με ακρίβεια, και η δυσπροσαρμογή της επιφάνειας του τερματικού σημείου πρέπει να ελέγχεται εντός 1 mm.
3 Ο ανθεκτικός στην φθορά κεραμικός σωλήνας έχει αυστηρή κατεύθυνση στο δρόμο της πορσελάνης που τοποθετείται στο εσωτερικό του σωλήνα.Η κατεύθυνση του μεταφερόμενου υγρού και το κενό σύνδεσης πρέπει να είναι συνεπείς σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις., για να μειωθεί η διάβρωση και η φθορά του σωλήνα.
4 Οι περισσότεροι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες μεταφέρουν υγρά όπως σκόνη, αέριο και υγρό.είναι απαραίτητο να ελέγχεται αυστηρά η στεγανότητα των συνδέσεών τους κατά την εγκατάσταση για να αποφευχθεί η διαρροή υγρού.
5 Για να αποφευχθεί η σκουριά ή η φθορά κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση, πρέπει να λιπασθή η φλοιά και να καλυφθεί με ένα προστατευτικό καπάκι για την προστασία της φλοιάς.
6 Οι ανθεκτικοί στην φθορά κεραμικοί σωλήνες επένδυσης πρέπει να αριθμούνται σύμφωνα με τα σχέδια, ώστε να αποφεύγονται σφάλματα και παραλείψεις κατά την παραγωγή και την εγκατάσταση.

7

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του ανθεκτικού στην φθορά κεραμικού σωλήνα επικάλυψης, θα πρέπει να τοποθετείται από τα δύο άκρα στο μέσο, το οποίο είναι βολικό για ρύθμιση,και το συσσωρευμένο σφάλμα θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη κατά την εγκατάσταση, που πρέπει να εξαλειφθούν με ρύθμιση σωλήνων πριν από την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
8 Για να αυξηθεί η σταθερότητα της σύνδεσης φλάντζας, προσπαθήστε να συγκολλήσετε τις ράβδους ανύψωσης στην πύλη του ανθεκτικού στην φθορά κεραμικού σωλήνα.

Τα Πλεονεκτήματά Μας

1Το εργοστάσιο είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση αφιερωμένη στην παραγωγή, το σχεδιασμό, την έρευνα και την ανάπτυξη ανθεκτικών στην φθορά κεραμικών για 15 χρόνια

2Χρόνια πραγματικής εμπειρίας στον κλάδο μπορούν να παρέχουν το καλύτερο και καλύτερο σχέδιο σχεδιασμού αντι-φθοράς για εξοπλισμό επιχείρησης

3Το τέλειο σύστημα υπηρεσίας μετά την πώληση επιτρέπει στους πελάτες να μην ανησυχούν.

4Για...Κεραμικά πλακάκια με στρώμα αγκώνα, υιοθετούμε τη διαδικασία διασταυρούμενης προσκόλλησης.Η διασταυρωμένη αψίδα διαδικασία patching έχει σχεδιαστεί για να λύσει το σύστημα μεταφοράς σκόνης και λιπαντικού που είναι ιδιαίτερα σοβαρά φθαρεί από ανθεκτικά στην φθορά κεραμικά σωλήνες, για να σχηματίσουν ένα σταθερό στρώμα κατά της φθοράς, και η κεραμική δεν θα πέσει.

 

 

Παρόμοια προϊόντα